Mediabroker skifter navn til m/SIX

 

Vi kommer fremadrettet til at indgå, som den danske en del af det nyeste bureaunetværk m/SIX, som er en del af GroupM.

Vi arbejder hele tiden på at tilpasse vores kompetencer til en virkelighed hvor data, digital og teknologi er nøgleord. Ved at blive en del af m/SIX får vi adgang til et netværk af ligesindede.

Vi bor stadig på de samme adresser, er samme juridiske selskab, og de mennesker du kender, er her fortsat – så det kommer ikke til at ændre sig.

Ændringen til m/SIX kommer til at ske gradvist over de kommende måneder i form af nyt logo, ny hjemmeside, mv.

Vi glæder os alle til blive en del af et netværk der ligner os, og fortsætte vores samarbejde med vores gode kunder og partnere.

Mvh

Peter Ottesen, CEO m/SIX

 

Læs pressemeddelelsen her:

NYT MEDIABUREAU ÅBNER I DANMARK 

Lanceringen af et mediabureau er ikke hverdagskost herhjemme. Bureauet hedder m/SIX. Det er fra starten stort og erfarent, men gør samtidig op med dogmer inden for branchen.
På det hjemlige marked omsætter mediabureauerne for ca. 7 mia. kr. årligt – en omsætning, der er fordelt på ca. 20 bureauer, og der er ofte langt imellem, at en ny spiller melder sig på banen.
Det sker imidlertid nu – nærmere bestemt i dag, hvor den store teknologi- og marketingkonference, NextM i terminalerne i Københavns Nordhavn, er rammen for lanceringen af m/SIX.
m/SIX er nyeste skud på stammen i den største bureau-gruppe i Danmark – GroupM – der favner fem mediabureauer. m/SIX åbnede i 2012 i London, og nu altså også i København og Aarhus.
”Vores ambition med m/SIX er at være på forkant med data og digital og omforme det til forretningsudvikling for vores kunder. Vi er i en branche med rigeligt med data, men vi ser ikke tilsvarende med indsigt. Og helt centralt er netop evnen til at omsætte målgruppe-indsigt til kommunikation,” siger Peter Ottesen, CEO i m/SIX.
Målet er at blive ’det mest digitale mediabureau herhjemme’, og for ikke at få det til at fremstå alt for fjernt er m/SIX i netop Danmark baseret på et eksisterende fundament og med erfarne kræfter i front.
Således kommer m/SIX til at stå på skuldrene af Mediabroker, der har eksisteret på det danske marked de seneste 15 år. Bureauet har senest leveret arbejde for kunder som HBO, Toyota, Kvik Køkkener og Just Eat – arbejde, der er blevet anerkendt ved både hjemlige og internationale awards. Ved åbningen af m/SIX lukker Mediabroker som bureaunavn.
”Vi har de seneste to år gennemført en omfattende omstrukturering af bureauets kompetencer, Men m/SIX er mere end blot en rebranding af Mediabroker. Vi har reelt nærmet os m/SIX, hvad angår tilgangen om, at digital, data og teknologi skal spille sammen med kreativitet – og omvendt; at kreativitet i høj grad skal være datadrevet, Samtid er vi en størrelse bureau, hvor vi kan agere meget agilt,” supplerer Lasse Storgaard, COO i m/SIX.
Lanceringen af m/SIX er en mulighed for at gå tilbage til udgangspunktet – og samtidig have en fornyet tilgang. Et reelt farvel til mediabureau-betegnelsen og en lancering af et målgruppecentreret bureau:
”I begyndelsen blev vores bureautype kaldt et formidlingsbureau, siden et mediabureau, og nu er vi på sin vis tilbage til udgangspunktet – budskaber til målgrupper. Vi tænker mennesker før medier, og vi siger i stigende grad farvel til medier som begreb, for det digitale er jo i dag ikke media. Det er ikke én kanal, men derimod en rejse.Og det minder om den klassisk direct disciplin, altså 1-til-1 kommunikation,” siger Peter Ottesen.
Når m/SIX officielt åbner i dag, er godt 30 medarbejdere på plads i Pilestræde i City i København og på Europaplads i Midtbyen i Aarhus.